Translate

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Βρέθηκαν 2 ανθρώπινοι σκελετοί στη Σπάρτη, στην οδό Λεωνίδου κάτω από το δρόμο...

Βρέθηκαν 2 ανθρώπινοι σκελετοί στη Σπάρτη, στην οδό Λεωνίδου κάτω από το δρόμο... 

Αναπάντητα ερωτηματικά αφήνει η εύρεση 2 ανθρώπινων σκελετών, κατά τις ανασκαφές από την εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο της εκσυγχρόνισης του υδρευτικού δικτύου της Σπάρτης.


Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, βρέθηκαν 2 ανθρώπινοι σκελετοί στην οδό Λεωνίδου, περίπου απέναντι από το ζαχαροπλαστείο του Κολοβού, κατά την ώρα που εργάτες έσκαβαν αυλάκι για να περάσουν τις νέες σωλήνες του υδρευτικού της πόλης.


Οι σκελετοί βρέθηκαν σχετικά σε μικρό βάθος περίπου μόλις 1 μέτρο, και όπως μας περιέγραψαν το γεγονός, ήταν λευκοί σαν να είχαν πεθάνει λίγα χρόνια (ίσως 100 χρόνια) και όχι αρχαίοι που ως συνήθως είναι γριζοκαφέ.


Επίσης παρατηρήσαμε ότι οι σκελετοί βρέθηκαν σε ξανασκαμμένο χώμα το οποίο πιθανολογούμε ότι είναι από την διάνοιξη του δρόμου επί της πρώτης κατασκευής του.


Έτσι σύμφωνα με αυτές τις μαρτυρίες, μας γεννιούνται ερωτήματα του τύπου μήπως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, από τα χρόνια της αρχικής διάνοιξης του δρόμου της Λεωνίδου ( πριν από 100 χρόνια);


Πώς γίνεται την εποχή εκείνη να άνοιξαν το δρόμο, να βρήκαν τους σκελετούς και να τους άφησαν στο ίδιο σημείο; Πάντως στη γύρο περιοχή έχουν βρεθεί και χτίσματα Ρωμαϊκής κυρίως εποχής, που μπορεί να δικαιολογούν την ύπαρξη των σκελετών, αλλά εμπλέκεται το θέμα στο χρώμα και την καλή κατάσταση των σκελετών, καθώς και το βάθος, στο  οποίο πιθανών οι εργάτες της πρώτης διάνοιξης του δρόμου, να "έπεσαν" επάνω τους.


Η άλλη εκδοχή, πιθανόν να είναι εγκληματική ενέργεια, όπου το δικό μας σενάριο λέει, σκότωσαν και έριξαν τους δύο ανθρώπους σε εκείνο το σημείο και από επάνω πέρασαν το δρόμο της Λεωνίδου.


Περιμένουμε απαντήσεις από την πολιτεία...

                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου