Translate

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Λίγα λόγια για το Dehumanizer των Black Sabbath

Οι Black Sabbath αποφασισμένοι να δημιουργήσουν τον πιο “heavy” δίσκο της καριέρας τους και ο Dio αποφασισμένος να δώσει Υπέρτατη βαρύτητα σε κάθε στίχο.

Λίγα λόγια για το Dehumanizer των Black Sabbath


Το εξώφυλλο εκπληκτικό, βάζει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Οι στίχοι καυστικότεροι από ποτέ, σύγχρονοι όσο ποτέ, σε ένα αντιτεχνοκρατικό concept γεμάτο δύναμη και οργή. Οι Sabbath φαντάζουν απόλυτα συγκροτημένοι, απόλυτα έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τον εχθρικό τύπο και τα όψιμα μουσικά ρεύματα του ’92.
Δίσκος άλλες φορές γρήγορος και άλλες μεσαίων ταχυτήτων. “Computer God”, “After All”, “TV Crimes", “Master of Insanity”, “Time Machine”, “I” και oι Sabbath πρόσθεσαν μερικά ακόμα κλασικά κομμάτια στο πλούσιο ρεπερτόριο τους και έναν πολύ καλό δίσκο στην δύση της καριέρας τους. Τίποτα απο αυτά δεν προκαλεί εντύπωση φυσικά, σε όσους τουλάχιστον γνωρίζουμε την δύναμη αυτού του συγκροτήματος.
Μην περιμένετε ένα δεύτερο ‘Heaven and Hell”. Ο δίσκος είναι εντελώς διαφορετικός και με πολύ περισσότερη βαρύτητα-σε όλα τα επίπεδα-χωρίς αυτό να σημαίνει βαβούρα ή αλλοίωση της μουσικής ταυτότητας του συγκροτήματος. Ο drummer Vinnie Appice συμβάλλει θετικά, όπως και η παραγωγή και η χρήση πλήκτρων σε ορισμένα σημεία.
Ο μουσικός τύπος το “έθαψε” στα αζήτητα... “Another tv crime?”, απάντησαν οι ίδιοι μέσα από τους αιχμηρούς στίχους τους. Ξανακούστε, λοιπόν, αυτόν τον υπέροχο δίσκο, γνωρίστε το “βαρύ και ασήκωτο” πρόσωπο των σημαντικότερων εκ των ιδρυτών της Ηeavy Μetal μουσικής και αντιληφθείτε την διαχρονικότητα του, τόσο μουσικά όσο και - δυστυχώς - στιχουργικά.


Από το: musicheaven.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου