Translate

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ JAFAR ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥΣ


1544525_681929658495748_365361172_n-300x240

Επειδή τέτοιες ημέρες είναι ωραία και καλά τα “αντιρατσιστικά” βίντεο και οι ωραιοποιημένες καλοσκηνοθετημένες “προσφορές ζωής” τύπου Jafar αλλά  ΔΥΣΤΥΧΩΣ για εκείνους που πιστεύουν τις ανοησίες η αλήθεια είναι άλλη!
Σε βίντεο που μετέδωσε η  συριακή τηλεόραση και που αναμεταδόθηκε και από το alalam, αντάρτες της Αλ Κάιντα, φίλοι και πατριώτες του Jafar, ΊΣΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο JAFAR, παίζουν ποδόσφαιρο με τα κομμένα κεφάλια των αντιπάλων τους στρατιωτών. Αυτά τα φοβερά αντίποινα επιστρατεύουν οι ισλαμιστές σε μια απέλπιδα και ύστατη προσπάθειά τους να αναχαιτίσουν τις κυβερνητικές δυνάμεις που προελαύνουν στο Χαλέπι.
Ταλιμπάν του Πακιστάν, ανάρτησαν βίντεο και φωτογραφίες στο διαδίκτυο που παρουσιάζουν συντρόφους τους να παίζουν ποδόσφαιρο με κεφάλια ανθρώπων σε περιοχή ανεξακρίβωτη. Μιλούν μια τοπική διάλεκτο.Είναι γουαχαμπίτες τακφιριστές οπαδοί  μιας  ακραίας ιδεολογίας με προέλευση την Σαουδική Αραβία.
Το πιο σοκαριστικό είναι ότι επιδιδίδονται στην επίδειξη της δεξιοτεχνίας τους με διάθεση και πολύ κέφι και με σατανικό γέλιο. Αυτή η πτυχή της δράσης τους υπερβαίνει κατά πολύ και την πιο νοσηρή φαντασία.
Αυτό είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!
 kefaliποδοσφαιρο 1ποδοσφαιρο 2ποδοσφαιρο
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ! 
Περαστικά τους. Αλλά είναι τόσο ηλίθιοι και στραβοί από το μίσος τους για την Ελλάδα και τους Έλληνες που κινδυνεύουν από ένα σωρό αρρώστιες και την εγκληματικότητα του Jafar, και οι εμπνευστές της ταινίας και οι αριστεροί διακινητές του συγκεκριμένου βίντεο με τον Jafar ως δότη μυελού των οστών που ανησυχούμε πραγματικά για το μέλλον όλων μας! Και αν δεν πιστεύουν εμάς κάποιοι, ας πάνε να ρωτήσουν τους γονείς της Μυρτώ που έφτασε στον θάνατο και ακόμη ταλαιπωρείται εξαιτίας ενός “προστατευόμενου” λαθρομετανάστη, πατριώτη του Jafar, την γυναίκα του Μανώλη Καντάρη που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ για μια κάμερα πάλι από πατριώτη του Jafar, την 20χρονη που την έσπρωξαν από παραλιακό τοιχίο σε γκρεμό ύψους οκτώ μέτρων, στην περιοχή Μουράγια στο παλιό λιμάνι της Κέρκυρας, πάλι από πατριώτη του Jafar και πόσες άλλες περιπτώσεις.. 
Δηλαδή βρε άρρωστοι, αμετανόητοι υποστηρικτές των πάντων ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ήρθε ο Jafar διασχίζοντας 7.000 χιλιόμετρα για να δώσει μυελό των οστών σε Ελληνάκι, ενώ 10.000.000 Έλληνες παίζουμε κουμ-καν ή κολιτσίνα στο καφενείο η αγναντεύουμε κάτω από τον όμορφο Ελληνικό ήλιο… 
Καλό το παραμύθι σας αλλά έχει δράκο, και μάλιστα μεγάλο… ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ. Έως τζιχάντ μην σας πω…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου